Mencke's Farm workshops zijn ook bijzonder geschikt voor een creatief vrijgezellenfeest. We gaan samen aan de slag om een mooie herinnering te maken aan deze dag. (Minimaal 6 persoon per workshop)
De workshops duren ongeveer 3 uur

Workshop en 3-gangen diner: Om de dag compleet te maken kun je er ook voor kiezen om eerst
met zn allen creatief bezig te zijn en daarna genieten van een heerlijk 3 gangen diner bij Steakhouse Goodfella's incl. drinken (6 km vanaf Mencke's Farm). Zie voor info www.steakhousegoodfellas.nl 

Schilderen op hout! Op Hartvormige panelen. Op een houten paneel maak je een eigen tuin schilderij. Bijv. je eigen naambord uniek schilderij, voor de babykamer, tuinschilderij etc. etc. allles kan en alles mag als het maar bij jou past. Tijdens workshop worden er genoeg voorbeelden/technieken gegeven om te schilderen op hout! Het Hart wordt na afloop gelakt.

Deze workshop kost €27,50 per persoon, incl. koffie/thee en wat lekkers

Je eigen krijt tekstbord maken voor het huwelijk! Tijdens deze workshop leer ik je de tips en tricks van handlettering en je gaat een ontwerp maken voor de tekst die je op het krijtbord gaat schrijven.

De krijtstiften zijn uitwisbaar. Deze mag je dus mee naar huis nemen om eventuele teksten aan te passen of het krijtbord aan te vullen.